søndag den 4. oktober 2015

TILBAGE med nyt shit måske

ER DET EN FUGL?!

I guess not. 

Hva så  bloggen, længe siden! Har satme savet jer fans, much kærlighed fra 2xD <3333
Efter en lang pause har jeg besluttet mig, Dan Dinh, at starte bloggen op igen. Jeg er marget ked af den lange vente tid. Mig ikk', har lavet peng, afleveringer og pløjet rismarken, der har jo været masser af solskin, så det har været et rigtig godt høst i år! Livet er hårdt, men sådan er det vel. Efter så lang tid er jeg blevet en emotionel kriger og det kan I ikke tage fra mig. Surry grills and bois.

Waaaah

Jeg vil nu dele nogle delikate billeder og måske nogle videoer fra min studietur til VIENNA, very good :DDDD

OKIIII, det er eventyr tid <333
Her er to dejlige bois som hygger sig på vej til Hamburger landet i Tyskerlandet! Tog lige et par timer før vi ankom, så der var lidt kortspil og spas i toget, heh :))) Har aldrig set dem så glade før, det kilder vidst alle de rigtige steder, waaaah ;))) 


Så skulle vi jo skifte tog hvor det skulle losse i 10 timer før vi ankom til VIENNA, men det var ikke lige alle der var friske, wuhuhuh. Det siges at han havde selvmordstanker på det tidspunkt, men fik snakket ham fra det, hihih. Ved godt jeg er god B-) (Gangster smiley)




















  Så ankom vi til VIENNA hvor vi fik set lidt. Dejlige og idylliske bygninger. Virkelig flot arkitektur, har ikke set mage, kæft det var pæææn!




Nok med de idylliske bygninger, så var der også nogle ekstravagante gåture hvor der blev taget nogle yderst dejlige og mindeværdige billeder, kæft det har været en fantastico uge. (Fik også nogle billeder af the fam i VIENNA)
Cus gad ikke have jeg stod ved siden af, så tog bare et ude ved sidelinjen. Husk også at få øje på den smukke bygning 







NU SKAL VI TIL DET GODE! Nok med de lyse dage, så har vi de dejlige aftener med massere af food food food, mad mad mad. Desværre fik jeg ikke billeder af alt det med jeg fik indtaget, men her er nogle få ekstravagante retter: 



Med det flotte tøj vi havde på skulle kasinoet i Wien også besøges. Ikke nok med det ekstravagante og dyre mad skulle man selvfølgelig også tabe lidt peng, heheh. Efter et par timers gambling og 600 kroner fattigere, lossede vi væk for at glemme aftenens tab, lidt tequila and shit. Martin var i hvertfald deprimeret efter at have tabt 336 krawners. Ikke en billig omgang, men stadig en dejlig nat hvor jeg fik en ridetur og behandlet som en vietnamesisk præsident, uforglemmelig nat. Det var trods alt den sidste nat brormand









Sidst og ikke mindst fik vi sluttet af med en dejlig Döner kebab ved det velkendte sted. Viel danke fur heute, korrekt? Dunno aint no tysker.



SHOUT OUT TIL TOKE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar